Marioara (44 de ani) si-a chemat barbatul, mai mic cu 10 ani decit ea, la "Din Dragoste". "A inselat-o", imi zic. Gresit, n-o inselase, dimpotriva, omul venea devreme acasa (nu neaparat de teama ca ea sa nu tipe, desi, citeodata, conform propriei sale confesiuni, ea mai tipa), facea placinte, prajituri si alte lucruri demne de apreciere. "O bate", zic. Eroare, omul era bun si blind si fusese chemat acolo din cu totul si cu totul alt motiv: nu spunea "Te iubesc!" Inteleg ca dramele amoroase ale romanilor sint din ce in ce mai usurele si ca ne indreptam cu pasi hotariti spre vremurile cind vreo ea se va duce la Mircea Radu sa-l pirasca pe el ca si-a lasat ciorapii in mijlocul casei sau ca a incurcat la piata telina cu pastirnacul (apropo, care-i diferenta?).

Maria Marinescu vorbeste la televizor extrem de putin. La intrebarile Loredanei ("Lori", Acasa TV), de exemplu, a dat mai mult raspunsuri monosilabice, gen "da", "cred ca da", "aa, da", "probabil" sau "nu". Ce norocos trebuie sa se simta Cristi Chivu avind linga el o femeie care vorbeste asa de putin si care nu detine suficiente cuvinte in vocabular cu ajutorul carora, eventual, sa-l bata la cap. Cit despre fericirea Mariei Marinescu alaturi de Chivu, ma gindesc ca ar putea avea o oarecare legatura cu urmatoarea ei declaratie: "Cristi prefera sa ma trimita pe mine la shopping".

Din ciclul reportajelor senzationale de la cumetrii care se difuzeaza la "Povestiri adevarate", botezul nepoatei lui Carmen Serban a fost fascinant. Am vazut-o pe Carmen Serban aruncind, in calitate de nasa, bani (la propriu!!!) in capul manelistului care intretinea petrecaretii cum putea el mai bine ("Sinti barbati de calitatei si sint talentat in toatheeeai"). Cind termina femeia un fisic, dadea fuguta la masa, se cauta in poseta si revenea cu unul nou care avea aceeasi soarta: era varsat in capul guristului, asternindu-se apoi la picioarele lui sub forma unui frumos covor de valuta. Altfel, sint sigura ca ati fost cuminti si v-ati spalat pe dinti, deci meritati niste versuri dintr-o piesa de-a lui Carmen Serban: "In imensul meu desert/ Iubirea de rau ma scapa/ Si de trecutul meu incert". Hai, la multi ani, sa ne traiasca nasa, ca fina n-are nici o vina!

Emisiunea lui Dan Diaconescu de la OTV era titrata, intr-o seara: "Nicolae Guta se lasa de manele". Am incremenit. M-am linistit de-abia dupa ce Guta a repetat a zecea oara ca nu se lasa de manele, ci doar se apuca si de alte genuri (pop, house, disco), ocazie cu care ne-a servit pe noi, telespectatorii, si cu numarul lui de telefon. Altfel, am observat ca Guta asta e baiat cultivat de-abia cind a povestit despre un anume Calu’ cu Basu’, un fost component al trupei sale care, indragostit fiind, "facea pe Tristan care a gasit-o pe Isolda". Cred ca pe Calu’ cu Basu’ asta chiar il chema in buletin atit Tristan, cit si SLK, iar Isolda era fiica lui Windows XP si a Toyotei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.