Prim-ministrul ucrainean Iulia Timosenko si-a dorit sa apara pe coperta revistei Playboy, dar s-a multumit pana la urma cu revista Elle.
Dupa ce a jucat un rol-cheie in "Revolutia Portocalie" de la Kiev, iar coafura sa, cu cozi impletite, a facut din ea o figura aparte, Iulia Timosenko s-a confesat revistei Elle din Ucraina: "Chiar credeti ca pot sa-i farmec pe oameni?", s-a alintat Timosenko in fata ziaristilor. "Nu m-as fi gandit vreodata la asta", a continuat ganditoare, recunoscand pana la urma ca farmecul personal a avut o oarecare influenta asupra gintei masculine din politica. Presa din Ucraina spusese ca Iulia Timosenko a reusit sa-l vrajeasca chiar si pe presedintele rus, Vladimir Putin, care a vizitat Kievul in luna martie.

O FEMEIE ADEVARATA

Intr-un interviu dat in 2001, Timosenko - atunci in opozitie - a fost intrebata la un moment dat pe coperta carei reviste i-ar placea sa apara : Playboy, Time sau Natalie (publicatie ucraineana destinata femeilor). Fara sa stea prea mult pe ganduri, Timosenko a raspuns atunci: "Playboy ar fi cea mai buna alegere pentru o femeie adevarata"... Acum, in Elle, ea apare in patru fotografii, purtand haine create de designerii Louis Vuitton, Yves Saint Laurent si Valentino Red.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.