LifeStar 19 Mai 2008 01:30
Mercedes G 55 AMG (in spate), de 120.000 euro si Rolls Royce Phantom (in fata), de 400.000 euro CELEBRITATE. In urma cu trei ani, Dragos Savulescu l-a ales drept nas de cununie pe Ilie Nastase LUX. Vila din Cartierul Francez al lui Dragos Savulescu, este evaluata la trei milioane de euro

Tanar, foarte bogat, barbat bine, tot orasul vorbeste despre el. Dragos Savulescu, un nabab de 35 de ani care a facut o avere de zile mari din imobiliare, este "comentat" de toti baietii de bani gata, si nu numai, din Bucuresti pentru colectia sa de invidiat de masini de lux, care creste pe zi ce trece.

Casatorit in urma cu trei ani la Palatul Regal, in ritmurile celebrei formatii Gipsy Kings care a venit special in Romania pentru nunta sa, Savulescu este finul celebrului Ilie Nastase. Este actionar la Dinamo si un jucator cunoscut pe piata imobiliara.

Locuieste intr-o vila de trei milioane de euro in Cartierul Francez, langa celebrul Costel Constanda - cel cu scandalul "parcul Bordei". Pe strada, in fata casei, dar si in curte - unde nu mai e loc - Savulescu isi tine parcata colectia care a innebunit baietii din Bucuresti. O luam in ordine: Porsche GT (450.000 de euro), Lamborghini LP 640 roadster (400.000 euro), Mercedes S 65 AMG (180.000 de euro), Mercedes G 55 AMG (120.000 de euro).


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.