Latin-loverul Pepe impreuna cu fratele sau mai mare au dat o adevarata lectie de box unui avocat al Baroului Bucuresti si prietenei sale, transformandu-i in adevarati saci de box. Marti seara, in barul Triangolo din cartierul bucurestean Rahova, s-a iscat o bataie in toata regula, in urma careia Claudiu Condoianus, de 30 de ani, avocat, a ajuns cu salvarea la Spitalul Universitar, cu capul spart, fata desfigurata si o coasta rupta.

Mai "norocoasa", prietena sa, Alina Corina Doroftei, de 32 de ani, cealalta victima, a fost diagnosticata de medici "doar" cu "traumatism cranio-cerebral grad 0". Claudiu Condoianus a depus plangere la Politie, in cursul zilei de ieri. Potrivit declaratiei acestuia, in seara respectiva se afla, impreuna cu prietena sa, in barul Triangolo, iar la un moment dat, un individ a intrat si a adresat cuvinte jignitoare femeii, dupa care a disparut. Dar nu au trecut mai mult de zece minute si persoana respectiva s-a intors impreuna cu Pepe si fratele sau, Miguel Sorin Pascu, iar acestia din urma i-au lovit cu pumnii pe Claudiu si prietena sa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.