LifeStar 17 Mai 2008 17:05
Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, a declarat, vineri, la cateva momente dupa ce sotia sa, Consuelo, i-a adus pe lume cea de-a doua fetita, ca este coplesit de fericire si a adaugat ca a plans de bucurie in momentul in care a luat-o in brate pe fiica sa.
"Sunt coplesit de bucurie. Este un copil pe care atat eu cat si Consuelo ni l-am dorit foarte mult si aproape ca ne pierduseram rabdarea asteptand-o. Mi-au dat lacrimile cand am luat-o in brate. Sunt bucuros ca este fetita si ca diferenta de varsta dintre ea si Adriana este foarte mica, pentru ca asta inseamna ca vor fi foarte apropiate. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ce mi se intampla", a declarat Mutu.

Maya Vega s-a nascut la ora 6:52, are o greutate de 3,6 kg, a masurat la nastere 52 de centimetri si a venit pe lume intr-o clinica privata din Miami, acolo unde se afla in prezent intreaga familie a lui Adrian Mutu, venita special pentru a asista la eveniment.

Fotbalistul roman mai are o fiica, Adriana, cu actuala sa sotie, dar si un fiu, Mario, din prima casatorie, cu Alexandra Dinu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.