LifeStar 16 Mai 2008 02:35
Ghinion. Vedeta Prima TV a ajuns la casa cu doua cosuri pline de produse, dar nu a avut cu ce sa le plateasca
Teo a ajuns sa fie reticenta in ceea ce priveste folosirea cardurilor de debit la casele de marcat din cauza unor experiente mai putin fericite. Una dintre ele s-a consumat in urma cu putin timp, in compania bunei sale prietene si producatoare, Andreea Godeanu. Aflate la cumparaturi intr-un supermarket dintr-un mall, cele doua doamne si-au incarcat cosurile cu provizii pentru o perioada mai indelungata si au pornit catre casele de marcat. Odata ajunse acolo, Teo si Andreea au avut surpriza sa afle ca salariul nu fusese virat, asa ca, stanjenite de situatie, au fost nevoite sa returneze produsele.

"A trebuit sa luam tot ce-am cumparat si sa ducem alimentele inapoi la raft pentru ca n-aveam cu ce sa platim. A fost aiurea fiindca nu mai stiam care de unde le luasem. Asa ca, in general, evit sa platesc cu cardul", ne-a declarat Teo. Vedeta a fost suspicioasa inca de prima oara cand a luat contact cu un card. "S-a intamplat pe vremea cand eram la Antena 1. Am intrat cu Mircea Badea intr-o banca si a venit la noi un domn frumos imbracat care a zis ca ne da doua carduri cu bani pe ele. Noi nu le-am vrut deoarece ne-am gandit ca e ceva necurat la mijloc. Cum sa-ti dea cineva bani, asa, aiurea?! Le-am luat mai mult de rusine, dar nu le-am folosit niciodata. Dupa doi ani de zile, le-am returnat amandoi. Erau carduri promotionale si aveau o suma mica de bani, mai mult simbolica, pentru a te familiariza cu ele", ne-a mai povestit Teo.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.