LifeStar 16 Mai 2008 15:06
Artistul povesteste ghidusia pe blogul sau: "Vazand ca nu prea mai e nimeni, mi-am dat jos pantalonii si am alergat gol-golut"
Satul de faptul ca presa scrie mai mult despre relatia lui cu vedeta de televiziune Andreea Raicu decat despre lansarea celui mai recent album a trupei "Vama", Tudor Chirila a protestat intr-un mod cat se poate de original. Asa ca, in miez de noapte, cantaretul a alergat gol pusca. Si nu oriunde, ci chiar in Piata Universitatii. Nu e o gluma, ci o intamplare suta la suta adevarata pe care artistul o povesteste fanilor pe blogul sau.

Asa se face ca, marti seara, Tudor Chirila a alergat dezbracat pana la brau, in jurul ceasului din Piata Universitatii, strigand "Vamaaa lanseaza Vammaaa". Din nefericire, "in afara catorva aurolaci fascinati mai degraba de ideea de cerc decat de anuntul in sine, nimeni nu aparut sa remarce gestul de exhibitionism"


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.