LifeStar 15 Mai 2008 00:25
Artista a locuit la comun impreuna cu viitorul sau sot, Lucian Mitrea, si Don Juan-ul dambovitean, Liviu Valciu (solistul trupei L.A.), intr-o garsoniera inchiriata din cartierul Titan. “Liviu dormea pe jos, iar eu si Andreea in pat. Eu plecam dimineata cu treaba si cand ma intorceam acasa il gaseam pe Liviu in pat langa Andreea”, a marturisit impresarul.
Desi este de notorietate faptul ca Andreea Banica si viitorul sau sot, Lucian Mitrea, detin nu mai putin de opt imobile, apartamente si vile amplasate in Bucuresti, Constanta si Cernica, acestia au marturisit, recent, ca la inceputul carierei lor au locuit intr-o garsoniera inchiriata din Titan. “Pe vremea aceea, eu o impresariam pe Andreea si pe cei de la L.A., trupa care era in mare voga. Noi toti trei ( n.r.: Lucian, Andreea si Liviu de la L.A) stateam intr-o garsoniera inchiriata din Titan. Liviu dormea pe jos, iar eu si Andreea in pat. De multe ori se intampla sa am treaba si sa fiu nevoit sa plec devreme. Cand ma intorceam, peste cateva ore, il gaseam pe Liviu in pat cu Andreea. Probabil se saturase sa doarma acolo si se suia in pat”, a povestit la emisiunea “Din dragoste”, Lucian Mitrea, recunoscand ca niciodata nu s-a indoit de fidelitatea iubitei sale. In schimb, solista si-a amintit ca prima oara cand l-a vazut pe Lucian, care ii era coleg de liceu, a stiut ca el este alesul: “M-am indragostit lulea cand l-am vazut, desi era o lupta apriga, pentru el, intre mine si o domnisoara din liceu. Ma uitam la adidasii lui albi, curati, imaculati si mi-am zis: “Stop! Asta e al meu”. Era o iubire nebuneasca. Eu fugeam dupa el, el fugea dupa alte fete si, apoi venea dupa mine”.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.