LifeStar 15 Mai 2008 12:34
Dupa o casatorie in cel mai mare secret si care isi mai asteapta confirmarea, frumoasa Beyonce se afla inca in atentia publicatiilor mondene. Si asta pentru ca despre cantareata se spune ca ar fi insarcinata.
In ciuda faptului ca unele persoane din anturajul ei au incercat sa nege ca zvonul ar fi adevarat, printre care si fosta colega din trupa „Destiny’s Child”, Kelly Rowland, ceilalti alimenteaza si mai mult barfele. „A luat multe kilograme din cauza sarcinii. De obicei, cand se ingrasa face o cura de slabire drastica, dar nu si de data asta”.

Intrebat despre sarcina vedetei pe care o reprezinta, purtatorul de cuvant al lui Beyonce a declarat ironic: „Nu stiu daca este insarcinata. Ma duc sa o pun la ultrasunete si ma intorc la voi sa va spun”.
Insa adevarul este undeva la mijloc si da nastere la multe intrebari. Cum ar fi, de exemplu: de ce atata graba sa paseasca in fata altarului?


Despre autor:

Sursa: Antena3.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.