LifeStar 14 Mai 2008 00:34
Creatoarea de moda si-a vopsit un sfert din par negru, la fel ca solista americana Terri Nunn, alias Berlin

Cine s-ar fi gandit ca designerii, cei care dau tonul in tendinte si care ar trebui sa aiba idei, ajung sa se inspire de la vecini atunci cand vine vorba despre propria imagine. Romanita Iovan ne-a convins ca a ramas in pana de inspiratie, dupa ce si-a afisat ultima coafura, realizata identic dupa cea a solistei americane Terri Nunn, interpreta hit-ului “Take my Breath Away”.

Daca unele romance se duc la coafor cu pozele vedetelor in buzunar, iata ca si unele vedete se duc la stilist cu idei imprumutate de la altii. Plin de exemple este spatiul monden de la noi, o lume in care protagonistii trag cu ochiul in curtea “colegilor” din Occident sau de peste Ocean.

Nu a trecut o saptamana de cand rasfatata Victoria Beckham a iesit la rampa cu celebra tunsoare “bob”, ca a noastra Oana Roman si-a facut aparitia la mondenitati cu aceeasi freza, dupa chipul si asemanarea fostei Posh Spice.

Exemplele sunt nenumarate in acest sens, iar ultimul vine din partea Romanitei Iovan, una dintre cele mai bogate femei din Romania, cu o avere estimata la 7 milioane de euro. Creatoarea de moda s-a tuns recent, si-a facut breton si si-a vopsit varfurile negre, afisand la prima vedere o coafura indrazneata, un par foarte ingrijit si care se distinge foarte usor.

Cei care deruleaza insa timpul cu 22 de ani in urma, atunci cand se lansa pe marile ecrane celebrul film “Top Gun”, cu Tom Cruise in rolul principal, isi vor da seama care a fost sursa de inspiratie pentru coafura Romanitei Iovan. “Drept de autor” pentru indraznetele varfuri vopsite in negru are cantareata de origine americana Terri Nunn, alias Berlin, cea care a interpretat coloana sonora a filmului amintit.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.