LifeStar 14 Mai 2008 00:20
Gazda emisiunii „Bulevard“, Ilinca Vandici, spune ca nu a avut vacanta de aproape doi ani de zile. „Ultima oara cand am avut concediu a fost in urma cu doi ani de zile, cand am plecat la Monte Carlo”, ne-a declarat blonda de la Kanal D, care negociaza, in aceasta perioada, preluarea unui alt format pe langa cel care a consacrat-o.
Dupa doi ani de zile in care a muncit neincetat, fara pauze pe timpul verii si fara plecari in strainatate in sejururi prelungite, Ilinca Vandici va fi nevoita sa spuna pas, si anul acesta, concediului de odihna. „Nu o sa am cum sa plec din tara. In iunie am sesiune, iar urmatoarea luna am licenta. Lucrarea de diploma am terminat-o, dar trebuie sa ma pregatesc pentru examenele finale. Plus ca nu cred ca o sa oprim emisiile pe perioada verii“, ne-a declarat prezentatoarea „Bulevardului“. Zilele trecute, Ilinca a prezentat festivitatea de decernare a premiilor Kanal D, acordate in urma unui sondaj realizat in randul telespectatorilor. „Noi am adunat doar voturile de la telespectatori. Votingul s-a incheiat marti, iar eu am aflat miercuri, pe scena, in timp ce prezentam care sunt castigatorii”, a precizat moderatorea banuita in unele cercuri de partipriuri cu premiantii editiei.

„NU SUNTEM LEGATI PRINTR-UN CORDON OMBILICAL“
Cand vine vorba despre relatia sa cu Alin Cocos, fiul cel vitreg al Elenei Udrea, Ilinca Vandici nu se sfieste sa declare ca nu are nimic de ascuns. „Viata mea privata si cea profesionala, formeaza, in fapt, viata mea de zi cu zi. Fac o delimitare intre cele doua, dar nu vreau sa ascund relatia mea de frica presei.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.