LifeStar 14 Mai 2008 13:10
Interpreta Mirandei din aclamatul serial “Totul despre sex” care va debuta in format cinematografic pe 06.06.08 – pentru noi, romanii, caci americanii se vor bucura de el cu o saptamana inainte – vrea sa se marite. Cu partenera ei, Christine Marioni.

Motivul pentru care Cynthia vrea sa oficializeze relatia cu actuala iubita, dupa 4 ani petrecuti impreuna, este elementul de “rebeliune” al unui asemenea eveniment. Ea asociaza nuntile gay cu acte contra curentului si este entuziasmata sa spuna “da” in fata lumii intregi pentru prima oara in viata ei.

La cei 42 de ani ai sai, Nixon nu se dadea in vant dupa conceptul casatoriei in sine pe cand era impreuna cu Danny Mozer care nu era nici el un fan al ideii. Dar acum starleta marturiseste ca nu ar da cu piciorul ocaziei de a-i face pe plac prietenei sale facand pasul cel mare.

“Cred ca maritandu-ma cu ea as comite un act de fronda. E o situatie asemanatoare cu accesul la vot, de indata ce il ai, te-ai si infatisat la votare. In trecut am evitat casatoria, ma speria foarte tare. O simteam ca pe o posibila capcana. Oamenii de cele mai multe ori vor petrecerea, cadourile si sarbatorirea marii iubiri in fata tuturor – sunt nerabdatori sa traiasca toate astea, inainte sa se gandeasca la angajamentul permanent la care se inhama. Asa ca m-am tinut mereu departe de asta”.

Speram totusi ca iubita sa o va convinge pe Nixon sa-si incerce norocul la o casa de piatra, fara frica, caci o ceremonie de gen nu poate decat sa aduca stil oricarei luari de pozitie.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.