LifeStar 13 Mai 2008 02:12
Anna spune ca viseaza serpi si ca o alearga cineva pe scari, semn ca trece printr-o perioada de framantari si ca va avea probleme financiare

Viata de artist, incununata de succes, bani si avantaje profesionale nu este intotdeauna roz, asa cum vedetele lasa sa se vada. La prima vedere, Anna Lesko pare ca ar avea tot ceea ce-si doreste, numai ca visele o tradeaza: solista traieste nopti de cosmar, ea trezindu-se adesea din somn din cauza unui necunoscut care o urmareste pe scari. Potrivit specialistului Mihai Bratu, Anna traverseaza o perioada dificila: va avea ghinion atat pe plan sentimental, cat si financiar.

Dupa despartirea de miliardarul Irinel Columbeanu, Anna Lesko nu prea a mai avut noroc in dragoste. Astfel, dupa cateva idile si o relatie de mai bine de doi ani cu afaceristul Liviu Moreanu, solista si-a gasit fericirea in bratele “playboy”-ului dambovitean, Codin Maticiuc, alias Poponet. In ciuda faptului ca pozeaza in cuplul ideal, cei doi fiind vazuti aproape tot timpul impreuna si sarutandu-se in public, Anna nu e feri-cita alaturi de noul ei iubit.

Nefericirea ii este tradata de visele ciudate, solista povestind, in urma cu doar cateva zile, la emisiunea “Teo Live” (Prima TV), ca noptile ii sunt “bantuite” atat de serpi, cat si de un necunoscut, care o urmareste insistent pe trepte. Si asta nu e tot: basarabeanca mai viseaza ca tine un obiect in mana, iar visele sunt atat de reale, incat, atunci cand se trezeste, observa ca are rani in palma, pricinuite de propriile unghii.

Potrivit specialistului in oniromantie, Mihai Bratu, frumoasa moldoveanca traverseaza o perioada plina de framantari: “Are nevoie de bani, dar se pare ca o paste saracia, nu va primi banii pe care ii tot asteapta. Isi face iluzii si pe plan sentimental, dar norocul nu ii surade. Este urmarita, obsedata, de unele nerealizari din viata afectiv-sentimentala personala, de care nu poate sa se debaraseze”, a declarat acesta, pentru Click!.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.