Luni seara, Luminita Anghel si Sistem au intrat in legatura cu fanii prin intermediul chat-ului TVR

Reprezentantii Romaniei la concursul Eurovision de la Kiev, Luminita Anghel si Sistem, au avut la dispozitie, luni seara, o ora in care sa dialogheze in direct cu fanii din intreaga lume, pe chat-ul Televiziunii Romane. Atmosfera generala a fost una de haos, in care nedumeririle nu capatau raspunsuri, iar replicile participantilor aveau prea mica legatura cu subiectul. Evenimentul a fost anuntat zilnic, vreme de o saptamana, pe TVR International, insa doar 16 (mai mult sau mai putin) admiratori au fost interesati sa le puna intrebari. Zoli, Robi, Nashu, Cici si Phlo si-au dat cu parerea despre piesele altor tari, punand eticheta de manea catorva dintre ele si ridicand propriul cantec in slavi. Ba chiar au pus pariu, pe 100 de dolari, cu un participant la discutie, ca nu va castiga Grecia, tara in care vor canta vinerea asta.

NOUTATI.

Luminita si Sistem nu au spus prea multe despre ce intentioneaza sa faca la Kiev. Anghel va purta o tinuta "wild&sexy" (salbatica si sexy), de "bad girl" (fata rea). Mai important e insa ca va canta la butoaie, "doar o parte din piesa", dupa cum au declarat percutionistii. Un utilizator al chat-ului a incercat sa-i sperie pe cantareti ba zicandu-le ca scena este din sticla si nu vor putea sa bata in butoaie, ba ca regizorul artistic al spectacolului-concurs nu permite schimbari in scenografie. Una peste alta, Sistem nu-si pierde speranta: "Am observat ca Romania a cam castigat anul asta si in momente imposibile (vezi Steaua si Cupa la baschet)", iar Luminita Anghel vrea sprijinul romanilor: "Votati-ne! Duceti-va in afara tarii si votati-ne!".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.