LifeStar 10 Mai 2008 00:51
APARENTA. Colegii stiau despre Sandu Mihai Gruia ca are o familie fericita Proces. La aproape 50 de ani, cunoscutul actor Sandu Mihai Gruia a cerut oficial separarea de sotia lui, Oana, de care il leaga doi copii!

Lumea teatrului este lovita de un nou cutremur conjugal! Dupa ce, la sfarsitul anului trecut, regizoarea Alice Barb si actorul George Ivascu au decis sa rupa o relatie de 20 de ani, acum o alta figura cunoscuta a scenei romanesti se afla in proces de divort. Surse judiciare ne-au dezvaluit ca actorul Sandu Mihai Gruia (48 de ani) a inaintat deja actele prin care solicita judecatorilor sa-l declare un barbat liber. Colegilor lui de la teatru le-a ascuns insa problemele pe care le are in casnicie. "Cel putin aparent, Sandu are o familie implinita. Are doi copii superbi si o sotie linistita. Din cate stiu, Oana i-a fost studenta si asa s-au cunoscut. Oricum, in fiecare cuplu exista divergente, cu atat mai mult in cuplul unui artist", ne-a marturisit unul dintre colegii lui "Arlechino".

"Nu vreau sa mai rascolesc in trecut!"

Problemele din familia cunoscutului actor sunt mai vechi. In ultima perioada, sotia nu l-a mai insotit nicaieri pe "Arlechino". "Ultima data m-am vazut cu Sandu la circ acum vreo trei luni. Era cu unul dintre copii. Il stiu si nu parea sa aiba vreo suparare. El este un tip amabil, cald, nu este genul de sot agresiv sau care sa umble dupa altele. Daca a introdus divortul, inseamna ca avea motive serioase, pentru ca Sandu este un barbat cerebral", a adaugat sursa noastra. Contactat de CANCAN, Sandu Mihai Gruia a evitat civilizat sa vorbeasca despre motivele pe care le-a avut in vedere atunci cand s-a hotarat sa ceara desfacerea casatoriei de Oana.

"Imi pare rau, dar nu vreau sa discut despre aceste lucru. Este viata mea privata. Nu vreau sa mai rascolesc in trecut!", ne-a declarat "Arlechino". Surse din anturajul sotilor Sandu ne-au spus ca actorul isi iubeste enorm copiii si doreste ca divortul sa nu ii afecteze.

"Daca ar sti ca cei doi copii traiesc fericiti langa mama lor, sunt convinsa ca nu s-ar opune ca instanta sa-i incredinteze Oanei. Insa, aici sunt si alte aspecte, care tin de intimitatea lor!", ne-a precizat o femeie apropiata familiei actorului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.