Despre Lucian Viziru stiam, pina de foarte curind, ca e un baiat frumusel, ca a fost iubitul lui Catrinel Sandu, ca e cintaret si ca face cariera la Acasa TV. De la Oana Zavoranu, gazda emisiunii "Corazon latino", am aflat insa despre el ceva nou: "Mii de oameni pling, striga si il privesc ca pe un zeu". E perfect, cind o sa vad, intr-o zi, o multime isterica prin oras care tipa, ride, plinge, danseaza si isi smulge hainele cu gesturi nefiresc de entuziaste, o sa stiu ca Lucian Viziru a ramas fara benzina si a coborit din Olimp ca sa ia metroul.

In locul actorului Florin Piersic (ahh, cum scuipa el seminte in rolul lui Margelatu), care face azi emisiunea "Piersic Show" de pe TVR 2, m-as simti putin ofensat de faptul de a fi obligat sa spun "m-ai lovit in calciiul lui Ahile", numai fiindca mitologia ne-a lasat orfani de sintagma "calciiul lui Piersic" si l-a bagat la inaintare pe Ahile ala, despre care aproape nimeni nu mai stie cu ce se ocupa.

La "Surprize, surprize", am vazut o nunta pe schiuri cu tot tacimul: mire, mireasa, luminari, popa, pirostrii si nuntasi. N-am vazut in imaginile prezentate matusile si cumetrele inerente oricarei nunti, dar, intrucit protagonistii sustineau ca toti nuntasii au venit pe schiuri, ma simt libera sa mi le imaginez plecind la plimbare pe pirtie, cu basmalutele in vint, in incercarea crestineasca de a recupera busuiocul preotului, zburat din mina acestuia cu ocazia unei miscari ceva mai temperamentale. Doamne, iarta-ma!

Una dintre probele la care a fost supusa Daniela Nane in emisiunea "Cu Irina la cafea" (TVR 1) a fost sa combine haine. Mai exact, a fost pusa in fata unei gramezi de fustite, bluzite, posetute, pantalonasi, esarfe si pantofiori si lasata "sa munceasca" in scopul de a compune o tinuta. Ce sa zic, as vrea sa aplic si eu, pe aceasta cale, la un post asemanator. Sint muncitoare, rezistenta la stres si disponibila pentru ore suplimentare, inclusiv in weekend. Singura mea conditie: toate hainutele pe care le voi avea de combinat sa fie ale mele.

La "Acasa, in bucatarie", Cristina Cioran a flirtat intens cu Catalin Botezatu care i-a raspuns, la inceput, destul de rezervat, promitindu-i ca o va lua in prezentarile lui de haine. La un moment dat, el si-a luat la revedere, lasind-o pe Cristina cu un alt invitat. "Am ramas, din pacate, doar cu Cristi", a oftat gazda. Surpriza, insa, Botezatu s-a intors si a pornit un atac puternic cu tot tacimul: apropouri ("si eu si untul sintem topiti"), insinuari ("esti o femeie sexy si gospodina si o amanta perfecta") si invitatii ("poate dupa emisiune..."). A fost rindul Cristinei sa devina mai rezervata si chiar sa precizeze ca tot ce se intimpla e o gluma. Vezi, mai, Cataline, cum sint femeile? Cum au smuls de la tine promisiunea ca le iei in turnee sa-ti prezinte hainele, cum o dau pe gluma...


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.