Am fost martori la un spectacol de toata jena intre artisti si ziaristi, unde «vedete» ca Gina Pistol sau Fizz si-au permis sa dea lectii de jurnalism.

Luni seara, la emisiunea "De 3 x femeie", difuzata de postul Acasa TV, a fost un asa-zis duel intre jurnalisti si vedete cum rar ne-a fost dat sa vedem. Trebuie sa precizam ca, atunci cand au fost difuzate promo-ul si subiectul emisiunii, ne asteptam sa avem parte de o adevarata lupta intre cele doua echipe, avand in vedere antipatia arhicunoscuta dintre cele doua tabere. Asteptarile ne-au fost inselate. Dar sa prezentam faptele asa cum au fost, fara "se zvoneste" sau "gura targului spune ca...", expresii care se pare ca le irita peste masura pe vedetele noastre. De partea artistilor au fost prezenti: fetele de la "Sexxy" impreuna cu impresarul trupei, Bogdan Jianu, Delia, Gina Pistol, fantele de mahala a muzicii romanesti, Fizz, si Oana Zavoranu. De cealalta partea a baricadei, daca putem spune asa, au fost jurnalisti de la publicatiile Bravo, Story, Apropo Tv si ProTv Magazin.

Zavoranu, suparata ca nu e considerata frumoasa

Inca de la inceputul emisiunii, vedetele au luat pozitie si au incercat sa desfiinteze presa mondena. Cea mai apriga a fost Oana Zavoranu, suparata foc pe jurnalistii care nu o considera un sex-simbol. Pe iubita lui Pepe o mai deranjeaza si materialele din presa mondena, unde apar, cum am mai precizat si la inceputul articolului, expresii de genul: "se zvoneste ca; gura targului spune ca; din surse sigure stim ca", si mai ales acei ziaristi care nu se semneaza cu numele real. Cum reprezentantii mass-media prezenti pe platou (de care trebuie sa spunem ca nu suntem tocmai mandri, ba, din contra) nu au luat nici o pozitie (nu stim de ce au mai batut atata drum, cand puteau foarte bine sa stea in patut), ne simtim datori sa-i dam replica Oanei.

1. Nu toata lumea o considera o frumusete si, cum traim intr-o tara libera, avem dreptul sa ne exprimam opinia. 2. Orice jurnalist, de pe orice domeniu, are surse care nu pot fi divulgate, asta nu inseamna ca nu sunt si credibile. De ce nu ne dezvaluim sursele? Exista un pact verbal, daca putem spune asa, intre surse si ziaristi, prin care numele informatorului nu trebuie dat publicitatii, pentru protectia acestuia. Noi intelegem cand artistii au un contract cu o casa de productie si sunt obligati sa nu dezvaluie scenariul unui film sau tema unei melodii. Se pare insa ca ei nu inteleg ca si noi suntem in aceeasi situatie. Este cam acelasi lucru, nu? Dar sa trecem mai departe.

Mascariciul serii a fost Fizz, care nu a fost in stare sa lege doua vorbe cap coada (merlucius zici, cah!!!). Dar cea mai surprinzatoare declaratie a junelui a fost ca este suparat pe ziaristii care il acuza ca nu are voce (ha-ha-ha!). "Presa trebuie sa inteleaga ca este o arta si sa vorbesti pe muzica", a spus asa-zisul cantaret. Fara comentarii!

Ziaristii prezenti ne-au facut de rasul lumii

O alta "oropsita" a jurnalistilor este Gina Pistol, revoltata ca acestia o acuza ca a avut nenumarate aventuri. Din nou ne abtinem de la comentarii in fata acestei declaratii aberante (Gina nu se supara, iar colegii nostri de breasla stiu de ce!!!). O alta "victima" a mass-media este Delia. Of-ul ei a fost ca presa este interesata de ruptura relatiei de Florin, si nu de modul in care face cozonaci (chiar ne indoim ca stie sa gateasca asa ceva, ce naiba, uitati-va la manichiura!). Cum ziaristii prezenti la confruntare (nu ne putem impiedica sa ne intrebam iar si iar, de ce au mai venit?) nu au raspuns la aceste acuzatii, o facem noi. Daca nu vrea sa fie in atentia mass-media pe aceasta tema, de ce s-a prezentat la o emisiune in direct, unde a facut o adevarata tiganie, impreuna cu mama ei, pe acest subiect (doar este o doamna...).

Dar hai sa ne rezumam la talentele acesteia de cantareata. "E ziua mea/Zi frumoasa ca mine". Iti sunt cunoscute versurile Delia? Cam ce crezi ca am putea sa scriem despre aceasta melodie, un hit din tineretea bunicilor nostri (daca nu crezi, asculta-l pe Gica Petrescu), batjocorit de tine? Una peste alta, emisiunea a fost dominata clar de vedete, iar jurnalistii au tacut chitic la majoritatea acuzatiilor aduse presei de artisti. Sa nu mai vorbim despre mesajele din partea telespectatorilor, toate numai de bine. Asta ne face sa credem ca au fost cenzurate. Rusinica-rusinica-rusiniiiica! Inchei acest articol cu precizarea ca ma voi semna cu numele intreg, sa fie si Oana Zavoranu multumita.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.