LifeStar 8 Mai 2008 00:57
Desi urmeaza sa vada lumina zilei la mijlocul lunii septembrie si, practic, au trecut doar cateva luni de cand a fost conceput, viitorul lui Zsolt Csergo jr “a fost stabilit” de celebrii sai parinti. “Si eu, si taica-su ne dorim sa ajunga cel mai bun hocheist, dar nu unul oarecare, ci cel mai bun din America”, a declarat Nicoleta Luciu.
Dupa ce au aflat ca vor avea un baietel si au stabilit numele micutului, asteptat cu nerabdare in ambele familii, Nicoleta si Zsolt au inceput sa-si faca planuri de viitor in privinta piticului lor. “Si eu, si taica-su ne dorim sa ajunga cel mai bun hocheist, dar nu unul oarecare, ci cel mai bun din America”, a declarat la “PoveStiri de seara” Nicoleta Luciu. Actrita ar dori ca micutul ei sa aiba aceleasi pasiuni ca si tatal sau, Zsolt Csergo, investitorul principal al echipei de hochei din Miercurea Ciuc si mare pasionat de bolizii cu multi cai putere. “Mai intai sa se nasca si apoi mai vedem”, a adaugat actrita postului Acasa, care a inceput deja sa “lucreze” la trusoul bebelusului, primele hainute fiind cateva costumase de hocheist cumparate de Zsolt. Asemenea oricarei viitoare mamici, ea nu s-a sfiit sa povesteasca cum decurge evolutia sarcinii sale si cum i-a schimbat aceasta experienta viata. “A miscat. Ziua este mai activ, dar il las ca sa doarma mai bine noaptea. Vorbesc cu el de toate, insa acestea sunt secretele noastre. Ii spun ce fac eu in timpul zilei si 70% din povestiri sunt despre tatal sau”, declara zambind cea mai ravnita femeie din Romania.

A plans cateva ore
Protagonista Rozei din telenovela “Inima de tigan” a filmat, zilele trecute o secventa in care urma sa fie biciuita, in fata satrei, din cauza infidelitatii sale fata de Codrut. Filmarile s-au desfasurat pe o vreme ploioasa in studiourile de la Buftea. Staborul reunit pentru judecarea Rozei trebuia sa dea verdictul, iar familiile Fieraru si Potcovaru erau gata sa auda sentinta


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.