Artistii se lauda ca si-au investit banii castigati din muzica fie in case sau masini, fie in afaceri. Delia este cea care face nota discordanta si, cu o sinceritate debordanta, a recunoscut ca a cheltuit tot, pana la ultimul banut. Dar iata ca invatul are si dezvat si solista s-a pus, serios, pe economisit. Ce-i drept, mai mult fortata de imprejurari, intrucat spectacolele si antrenamentele de la “Dansez pentru tine” au tinut-o departe de magazine.

“Am cheltuit tot ce am castigat din muzica!”, ne-a declarat Delia, cu zambetul pe buze, in urma cu trei luni.
Noroc cu mama ei grijulie, care, din cand in cand, i-a mai “subtilizat” bani din geanta si i-a depus intr-un cont bancar, pe numele solistei, in speranta ca, la un moment dat, va strange suma necesara pentu a-si cumpara o casa.

Si iata ca Delia este la un pas de a-si vedea visul cu ochii, intrucat, in ultimele doua luni, a facut economii la sange.

Astfel, solista si-a pus deoparte banii castigati la emisiunea “Dansez pentru tine”, aproximativ 15.000 de euro, dar si cei incasati in urma concertelor, Delia avand un tarif intre 1.200 si 2.000 de euro.