LifeStar 7 Mai 2008 00:33
Iubita lui Smiley va fi protagonista unei scene fierbinti in care il va avea partener pe cunoscutul coregraf. Sarutul va fi difuzat maine in serialul «Cu un pas inainte», de la PRO TV

Meseria cere sacrificii, iar actorii simt asta pe pielea lor, de fiecare data cand, de amorul artei, sunt nevoiti sa filmeze scene fierbinti alaturi de colegii de platou. Smiley si Laura Cosoi si-au dat reciproc motive de gelozie atunci cand fiecare dintre ei a trebuit sa se sarute cu foc alti actori, in serialul “Cu un pas inainte”. Astfel, dupa ce solistul a fost protagonistul unei scene de amor, a venit si randul Laurei sa se sarute pasional cu coregraful Mihai Petre! Si asta, doar de dragul audientei.

Desi sunt impreuna de doar 5 luni, Laura Cosoi si Smiley formeaza unul dintre cele mai solide si nonconformiste cupluri din showbiz-ul autohton.

Povestea lor de dragoste s-a infiripat in luna decembrie a anului 2007, pe platourile de filmare din Buftea, in perioada cand amandoi erau implicati in alte relatii, ce durau de cativa ani.

Intre timp, ei s-au mutat impreuna si sunt de nedespartit, atat in viata personala, cat si in cea profesionala, fiind colegi in emisiunea “Dansez pentru tine” si in serialul “Cu un pas inainte” (PRO TV).

Faptul ca sunt tot timpul impreuna le-a adus acestora si un mare dezavantaj, ei fiind nevoiti sa se sacrifice de dragul artei si sa fie martori la scenele erotice ale celuilalt cu alte persoane.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.