LifeStar 7 Mai 2008 00:23
Exclusiv. CANCAN a aflat dedesubturile crestinarii fiului Ilenei Lazariuc si a lui Ion Ion Tiriac
Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc se ocupa luna aceasta de ultimele pregatiri pentru botezul micutului Alexandru Ion, nascut la inceputul lui martie, la Paris. CANCAN a aflat, ca de obicei in exclusivitate, cine sunt nasii si restul detaliilor, stabilite pana acum, legate de botez. Petrecerea va avea loc intr-un cadru restrans, in luna iunie, la Bucuresti. Invitatii vor fi putini la numar, lista fiind alcatuita doar de prietenii apropiati ai cuplului si ai familiei. Se vrea un eveniment discret, fara tam-tam, cum se intampla in astfel de situatii in familiile celebre. Nasii nu sunt casatoriti. N-au nicio legatura de rudenie. Nasa a fost aleasa o prietena de suflet a familiei, doamna doctor Dana Safta, un reputat doctor ORL-ist.

Legatura familiei cu doamna Safta a inceput in urma cu multi ani, mai intai printr-o relatie doctor-pacient, pe rand majoritatea membrilor familiei Tiriac trecand "prin mainile" sale. Dupa aceea a urmat o legatura personala, de prietenie, doctorita Safta ducandu-se chiar la Paris cand Ion Alexandru Jr. s-a nascut. Celalalt nas este chiar fratele lui Ion Ion Tiriac, Karim, care are 12 ani si este un mare vanator, in ciuda varstei fragede. Karim este rezident la Monte Carlo, alaturi de surioara lui Ioana, care va implini 9 ani in vara aceasta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.