LifeStar 7 Mai 2008 00:16
Oana Zavoranu a cantat la Festivalul romanilor din intreaga America, pe scena amenajata in fata Muzeului Nativului American, in fata a aproximativ 20.000 de spectatori. Artista a revenit ieri in tara, dupa un sejur de doua zile la New York. Ea va intra in curand, in posesia automobilului marca Porsche Cayman, pe care si l-a comandat din Germania.

De la lansarea primului sau album, “Mai buna ca niciodata”, care cuprinde nu mai putin de zece piese, Oana Zavoranu a refuzat o multime de joburi de a canta, venite din partea organizatorilor de spectacole, desi sumele ce i se ofereau pentru a urca “pe scena” erau foarte tentante. Recent, referindu-se la posibilitatea de a accepta si astfel de propuneri, artista declara pentru “Ziarul”:

“O sa incerc sa-mi fac timp si pentru asta”. “Debutul” Oanei a avut loc nu in Romania, ci tocmai in America, la New York. Mai precis, artista a fost invitata si a acceptat sa cante pentru romanii din America, la festivalul ce se desfasoara, an de an, in luna mai, pe Broadway. Special pentru acest eveniment, Broadway-ul a fost inchis pret de 10 strazi in zona Districtului Financiar, Wall Street si Bursa newyorkeza.

Pe scena special amenajata in fata Muzeului Nativului American, timp de sapte ore s-a vorbit romaneste dar nu numai, data fiind afluenta mare de turisti spectatori (peste 20.000 de persoane). Oana a revenit in tara in cursul zilei de ieri, dupa un sejur de doua zile pe taram american. Ea nu a fost insotita de Pepe, sotul sau, artistul ramanand in tara pentru a onora numeroasele contracte pe care le-a incheiat pentru campania electorala. Intr-o singura zi, Pepe a avut nu mai putin de trei concerte, pentru partide diferite.

Porsche Cayman de 60.000 de euro
Oana urmeaza sa primeasca in aceste zile automobilul pe care si l-a comandat din Germania, marca Porsche Cayman, a carui valoare se ridica la 60.000 de euro. In cursul zilei de ieri, Pepe s-a ocupat cu actele necesare inmatricularii masinii. Oana mai este si detinatoarea unui Mercedes, pe care intentioneaza sa-l vanda. Tot in acest an, Pepe si-a achizitionat un BMW seria X5.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.