LifeStar 7 Mai 2008 16:58
Beck’Sperience, primul festival cross-over indoor din Romania va aduce la Sala Polivalenta alaturi de Goldfrapp, VIive La Fete si Addictive Tv, trupele Kraak & Smaak si Suie Paparude.

KRAAK & SMAAK


Avandu-i in componenta pe Oscar De Jong, Mark Kneppers si Wim Plug, KRAAK & SMAAK a pornit initial ca un proiect de studio in anul 2003, urmand sa devina in scurt timp una dintre cele mai cunoscute trupe live de pe scena dance. Varianta live a formatiei e completata de Ro Kram (baterie si voce), Rose (voce) si Marc Baronner (chitara bass).

Dupa lansarea albumului de debut “Boogie Angst”, KRAAK & SMAAK a sustinut peste 200 de show-uri live in toata lumea: a cantat ca opening act pentru Faithless in turneul lor european, a fost prezenta la cele mai cunoscute festivaluri din Statele Unite ale Americii, precum Coachella Festival, SXSW Festival, Miami Winter Music Conference, si a dominat atat Coasta de Est, cat si Coasta de Vest cu spectacole in cadrul carora a aparut ca si cap de afis.

De-a lungul timpului, KRAAK & SMAAK a realizat remix-uri pentru mai multi artisti precum Jamiroquai, Richard Dorfmeister, 4Hero, Bitter:Sweet, Mark Rae si Soul of Man, iar anul acesta trupa olandeza a lansat un nou material, “PLASTIC PEOPLE”, album pe care il vor promova si in cadrul festivalului BECK’SPERIENCE.

SUIE PAPARUDE

Considerata a fi cea mai buna trupa de muzica electronica din Romania, SUIE PAPARUDE este formata in prezent din Mihai Campineanu “Michi”, Mihai Dobre “Hauteculture” si Cezar Stanciulescu “Junkyard”. Grupul s-a format initial in anul 1993, avand o componenta dar si un stil total diferite fata de cele de acum, Junkyard fiind cooptat abia in anul 2002, dupa colaborari cu diferiti artisti autohtoni, precum DJ Vasile si DJ Niky4.

De-a lungul carierei, SUIE au fost prezenti in cluburi si festivaluri din toata tara, au deschis mega-concertul DEPECHE MODE in fata a peste 40.000 de oameni impreuna cu trupa Sistem, au lansat 5 albume (“Salveaza-te” 1997, “Urban” 2000, “Atac la persoane” 2003, “Scandalos“ 2004 si “A fost
odata” 2008), precum si numeroase hituri - “Iarba verde de acasa”, “Ajutor”, “Mutatia”, “Invataturi”, “Atac la persoane”.

Beck’Sperience va avea loc in data 5 iunie, si va deschide o lunga serie de astfel de evenimente. Biletele costa 50 de lei in pre-sale si au fost puse deja in vanzare in reteaua magazinelor Diverta si pe www.myticket.ro. In ziua evenimentului, la intrare, acestea vor putea fi achizitionate la pretul de 65 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.