LifeStar 6 Mai 2008 01:30
Cristina si Mihai au dansat pentru micutul Robert din Suceava, un copil orfan, deosebit de talentat la muzica. El a obtinut un CEC de 1.500 de euro

Marea absenta a finalei de vineri seara de la “Dansez pentru tine” a fost Cristina Rus, cea care, in primele saptamani ale show-ului, a facut furori cu miscarile sexy, dar si cu decolteul voluminos. Chiar daca a avut sansa sa lupte pentru premiul de popularitate, Cristina nu a reusit sa-si anuleze un concert pe care il stabilise la Resita. Ea a analizat pentru Click! prestatia celor doi parteneri cu care a evoluat in ringul de la Pro TV.

Spre surprinderea fanilor si a telespectatorilor, Cristina Rus a bifat una dintre cele mai spectaculoase involutii in cadrul concursului “Dansez pentru tine”.

Daca la prima editie a emisiunii a dansat aproape de perfectiune, ajungand pana in finala, la “Liga Invingatorilor”, care s-a incheiat vineri, solista a avut numai esecuri.

A inceput cu stangul, a trecut prin trei dueluri consecutive si a parasit prima competitia. Motivul ni l-a dezvaluit chiar ea, analizand prestatia celor doi parteneri cu care a dansat pana acum la Pro TV: Bogdan Negrea si Mihai Botezat.

“Mihai este un om deosebit, m-am atasat foarte tare de el si mi-a devenit bun prieten, insa, ca dansator, nu am reusit sa ma inteleg deloc cu el in ring. Nu am fost compatibili, iar asta s-a vazut. Asa se explica cele trei dueluri prin care am trecut, dar si eliminarea, care s-a produs destul de repede. Cu Bogdan Negrea am reusit sa ajung pana in finala, la prima editie a show-ului. Conteaza foarte mult sa fii compatibil in ring cu partenerul de dans”, a declarat Cristina, pentru Click!


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.