LifeStar 6 Mai 2008 14:47
Pop starul gay Pete Burns isi etala mandru, in urma cu 10 luni, inelul de logodna si se arata foarte fericit pentru ca devenea astfel, ultima vedeta care se casatorea cu partenerul sau gay, Michael Simpson.

Pete Burns a avut de asemenea si o casnicie heterosexuala, fiind casatorit timp de 28 de ani cu stilista Lynne Corlett.

La doar 10 luni de convietuire alaturi de Michael Simpson, Burns a pus punct casniciei cu acesta, si a afirmat ca a fost mult mai fericit atunci cand a fost casatorit cu o femeie.

“Ea a fost cel mai bun ‘sot’ pe care l-am avut. Uneori intalnesti o persoana pe care o iubesti cu adevarat. Suntem inca foarte, foarte apropiati. Nu are legatura cu sexualitatea”, a delarat Burns.

Artistul a mai declarat ca a fost foarte optimist in privinta casatoriei sale cu Simpson, dar ca acum si-a invatat lectia in privinta casatoriilor intre gay. “Este o mare gluma”, a declarat Burns.

Pete Burns il acuza pe Simpson de infidelitate si admite ca s-a simtit tradat si deziluzionat. Burns a mai adugat de asemenea, ca multe cupluri de gay admit o ‘relatie deschisa’, in care cei doi se insala unul pe celalalt. “Este multa promiscuitate in cuplurile de homosexuali. Nu inteleg de ce se mai casatoresc legal. Respectul lor de sine si simtul onoarei sunt foarte scazute”.

Potrivit Daily Mail, din decembrie 2005, moment in care a intrat in vigoare Actul pentru Parteneriatul Civil, au avut loc in Marea Britanie, in jur de 18.000 de casatorii intre persoane homosexuale.

Burns urmase exemplul lui Sir Elton John si cel al lui Matt Lucas, care au profitat de acest decret si au facut pasul pentru un parteneriat civil alaturi de iubitii lor gay.

Artistul Pete Burns este cunoscut mai ales datorita hitului "You Spin Me Round", cu care a ocupat locul 1, in anul 1985 in topurile din Marea Britanie, alaturii de colegii din trupa Dead or Alive.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.