LifeStar 5 Mai 2008 04:04
PLANURI. Andreea si Lucian isi doresc doi copii. Primul este programat sa apara, cel tarziu, peste doi ani. Pregatiri. Cantareata a facut toate aranjamentele pentru petrecerea care va avea loc pe 28 iunie

Dupa 15 ani de iubire fara acte, Andreea Banica si Lucian Mitrea au stabilit, in sfarsit, data nuntii. Cantareata si impresarul ei isi vor rosti juramintele in fata lui Dumnezeu pe 28 iunie. "Nu stim inca la ce biserica se va desfasura cununia religioasa deoarece preotul care ne va cununa se ocupa de acest aspect si nu ne-a dat inca un raspuns ferm. Cert este ca ceremonia va avea loc pe 28 iunie. Pentru aceasta data am aranjat si petrecerea care va avea loc la Hilton. Oricum, ni se va face o dezlegare deoarece nunta va avea loc in post", ne-a marturisit Andreea Banica. In ceea ce priveste cununia civila, exista posibilitatea ca aceasta sa fie oficiata mai devreme. Nu este exclus, insa, sa aiba loc tot pe 28 iunie. "Avem analizele facute, mai trebuie doar sa ne facem timp sa mergem sa ne programam. A fost o perioada foarte incarcata si nu am reusit sa ajungem la Starea Civila", sustine cantareata. Nasi le vor fi cei mai buni prieteni.

"Am vrut sa ne casatorim in Israel"

Recent, Andreea si Lucian s-au intors dintr-o vacanta in "Orasul Sfant". "A fost superb. Ne-am cumparat verighetele din Ierusalim. Sunt marca Padani, din aur galben de 18 k, iar a mea are un diamant mic", ne-a povestit blonda. Pretul unor astfel de bijuterii se invarte in jurul sumei de 1.000 de euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.