LifeStar 5 Mai 2008 04:02
La sfarsitul saptamanii trecute s-a deschis "Bamboo Mamaia", al lui Joshua Castellano, italianul care a revolutionat viata de noapte din Bucuresti. Loredana a fost invitata sa cante vineri noaptea, iar sambata celebrul Zucchero, intrarea fiind o suta de euro, iar masa - consumatie obligatorie de 1.000 de euro. Si a fost plin ochi!!!
Vineri spre sambata noapte clubul full. Afara coada de doua sute de persoane. Nu sunt lasati sa intre decat o parte. Cei care sunt imbracati bine, arata bine sau cum se spune "au prezenta scenica". Toate mesele de 1.000 de euro, consumatia obligatorie, date. Loredana canta pe la 01.30. Langa scena mesele importante, adica baietii cei mai bogati: Rani Adamescu (proprietarul Rex-ului - cel mai tare hotel de pe litoral), doi baieti ai unui om de afaceri - imbracati dupa ultimele tendinte - cu esarfe de matase la gat, camasa Hermes, sacouri fine, nelipsitul de peste un deceniu al vietii de noapte - Alex Erbasu, venit cu iubita - fosta dansatoare tot in Bamboo, acum logodnica oficiala.

La masa de langa Codin Maticiuc - fara Anna Lesko, iubita lui - Florin Moldoveanu, fotbalisti si multe manechine. Multe, multe... La o masa aflata pe un podium, deasupra, Radu Mazare (playboyul-primar al Constantei) bronzat, deschis la doi nasturi la camasa, cu un sacou alb stramt - Dolce&Gabanna? - la o cupa de sampanie si o tigara de foi, impreuna cu fratele lui si multe manechine. Prin club: "Mama Natura" - fata de la Antena 1 cu cei mai mari sani de pe "sticla", asistenta lui Dan Negru intr-o emisiune - Cabral, sefa Loteriei Romane, Liliana Ghervasiuc - mai retrasa - cantareata Corina, Nicoleta, fosta sotie a fotbalistului Sabin Ilie, Alin Cocos - fiul lui Dorin Cocos si, vitreg, al Elenei Udrea - de mana cu Ilinca Vandici si multi, multi altii. Ilinca Vandici se gatise pentru iesitul la discoteca: o curea Hermes nou-nouta, alba, asortata cu o geanta Hermes - tot alba - doar o data e deschiderea "Bamboo Mamaia"...


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.