LifeStar 5 Mai 2008 03:54
Roxana Ciuhulescu si-a botezat sambata fetita, printre invitatii la petrecerea care a avut loc la Hotelul Ramada North numarandu-se Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, Mihaela Tatu, Gabi Balint, Corina Danila.
Vedeta Pro a fost la un pas de a lesina in Biserica Sf. Vasile, din cauza emotiilor foarte mari.
Roxana Ciuhulescu si sotul sau, Mihai Ivanescu, au tinut-o dintr-o petrecere intr-alta. Dupa ce au trecut Sarbatorile de Paste si cei doi soti si-au botezat, in cursul zilei de sambata, fetita de patru luni. Evenimentul a avut loc la Biserica Sf. Vasile din capitala, intr-un cadru restrans, cu aproximativ 30 de invitati. In timpul slujbei, Ana Cleopatra a fost foarte cumintica, ea plangand numai in momentul in care a fost bagata in cristelnita. In schimb, Roxana Ciuhulescu a avut mari emotii, din acest motiv ea fiind pe punctul de a lesina: “Mi s-a facut rau din cauza emotiilor. Mi-am dorit foarte mult ca totul sa iasa perfect”. Vedeta s-a ocupat singura de organizarea botezului, sotul sau, director la Mitsubishi Romania fiind ocupat cu alt eveniment. Nasii fetitei au fost Elena si Danut Mihai, ei fiind si cei care i-au cununat pe Roxana si Mihai. Dupa ce Ana Cleopatra a fost crestinata, Roxana si Mihai si-au asteptat invitatii la Hotelul Ramada North, din capitala. Printre acestia s-au numarat Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, Corina Danila, Mihaela Tatu, Mihai si Iulia Albu, Gabi Balint.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.