LifeStar 3 Mai 2008 23:56
Pe youtube.com, Andreea Raicu isi arata posteriorul, iar Andreea Marin sanii, intr-o editie „transparenta“ a „Surprizelor“. Oana Zavoranu se cearta cu toti cei care o calca pe bombeuri, iar Esca ramane in top cu „se futu butonul“.

Starurile tv precum Raicu (stanga) si Esca raman in memoria „online“ cu totul altfel decat si-ar dori
Postarile de pe YouTube infatiseaza vedete feminine din Romania in ipostaze dintre cele mai pestrite. Cea mai vizualizata secventa cu Andreea Raicu in postura de protagonista e aceea in care, fara de voie, vedeta Prima TV isi arata posteriorul pe tot ecranul televizorului.

Fragmentul din emisiunea „Ce vor fetele?“, in care, intr-un exces de buna dispozitie, Horia Brenciu o ia in brate pe Andreea, fara sa tina cont ca aceasta poarta o rochie minuscula, a fost accesat de peste 1.200.000 de ori. In top, urmeaza secventa in care fostul model e sarutat de fostul iubit Cristi Chivu, la o petrecere.

Tot aici, intr-un portret realizat de colegii de televiziune, Andreea marturiseste ca, mica fiind, se credea groaznic de urata.

Postat e si momentul in care iubita lui Tudor Chirila danseaza cu Razvan Mazilu, la show-ul aniversar „10 ani - Prima TV“.

Daca nu canta, live sau playback, Oana Zavoranu se cearta, pe YouTube. Aparitiile Oanei la televiziunile autohtone sunt consemnate cu religiozitate de Carcotasi. Prestatiile live ale „Queridei“ din ex-„Garsoniera lui Maruta“, dar si celebrul refren „Esti soarele meu/ Esti viata mea/ Esti aerul pe care il respir“ sunt printre cele mai gustate.

Nu duc lipsa de curiosi discutiile pe ton ridicat dintre Oana si mama ei, desfasurate in garsoniera OTV, dar si confesiunile sotiei lui Pepe referitoare la chilotii purtati in copilarie. Se „calca pe bombeuri“ cu Mihai Morar la „Rai, da’ Buni“, ii ia in tarbaca pe Carcotasi la Kanal D si apostrofeaza un regizor pentru ca si-a batut joc de motanul ei, Marty.

„Divele“ Marin si Radulescu sunt mai vizualizate pe YouTube in interpretarea Mirelei Zeta si a Andreei Gramosteanu de la „Mondenii“ decat in carne si oase. Andreea Marin are postate un portret realizat de TVR International, in care povesteste de unde a plecat si unde-a ajuns, si reclamele la Garnier in care si-a aratat gropitele din obraji. E taxata de Carcotasi pentru gafele de la „Surprize“ si pentru invitatii care ii lesina in platou.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.