LifeStar 3 Mai 2008 23:53
Bobbi Kristina Brown, fiica celebrei cantarete Whitney Houston si a raperului Bobby Brown, a incercat recent sa se sinucida, taindu-si venele.
Inainte de a recurge la acest gest extrem adolescenta si-a amenintat propria mama cu moartea. Din pacate, problemele fetei in varsta de 15 ani nu mai surprind pe nimeni data fiind si situatia parintilor ei, care in ultimii ani au tinut prima pagina a ziarelor din cauza scandalurilor si batailor. Nu o data Whitney si-a acuzat sotul ca a batut-o, iar rudele ei au declarat ca Bobby Brown a avut mereu o influenta nefasta asupra cantaretei, impingind-o spre alcool si stupefiante. "The National Enquirer" sustine ca mezina a intentionat sa isi injunghie mama in urma unei discutii avute cu aceasta, iar ulterior si-a taiat venele. Aceeasi publicatie sustine ca minora a fost internata intr-un spital de psihiatrie din Atlanta pentru a fi consultata si ajutata de specialisti. De asemenea, o sursa din interiorul familiei Houston a declarat ca problema principala ce a iscat cearta dintre mama si fiica este faptul ca Bobby Brown nu isi mai doreste sa locuiasca alaturi de ele.

Intre miile de certuri si impacari, cuplul Whitney - Bobby a fost prins si cu o punga de marijuana pe un aeroport din Hawaii, iar Houston a ajuns la un moment dat o umbra de numai 44 kilograme inainte de a realiza ca are probleme cu drogurile si a se interna la dezintoxicare. Comportamentul aberant si scaderea dramatica in greutate au speriat lumea, asa ca nu e de mirare ca, in septembrie 2001, cateva posturi de radio au dat stirea eronata ca Whitney Houston a murit.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.