LifeStar 3 Mai 2008 13:18
Desi gurile rele spun ca inelul de logodna de 2,5 milioane de dolari primit de Mariah Carey de la rapperul Nick Cannon ii fusese oferit in trecut si Selitei Ebanks, se pare ca diva a lasat pentru prima oara in viata de la ea si s-a maritat cu mult mai tanarul actor.
Prima persoana care a confirmat casatoria celor doi a fost o membra a familiei lui Nick, Linda Cannon, care, intrebata despre presupusa casatorie a acestuia a declarat: „Da, stim. Ne-a sunat si ne-a spus tot. Suntem fericiti pentru el. Daca este ceea ce isi doreste, noi suntem fericiti pentru el”.

Linda Cannon nu a vrut totusi sa vorbeasca despre amanuntele ceremoniei, faptul ca nunta a avut loc in Bahamas ramanand inca sub semnul intrebarii: „Nu vreau sa va dau detalii, dar ne bucuram pentru el”.
Mariah ajunge astfel la al doilea sot, dupa ce a fost casatorita timp de cinci ani cu mogulul media Tommy Motola, in timp ce Nick a fost logodit pentru cinci luni cu modelul „Victoria’s Secret” Selita Ebanks pe care o ceruse prin intermediul unui mesaj pe ecranul imens din Times Square, New York.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.