LifeStar 2 Mai 2008 02:28
Prezentatoarea rubricii Meteo de la Click! a primit gratis o luxoasa masina de la Kia, in valoare de 20.000 €

Cristina Coca a renuntat la Matiz-ul pe care l-a condus mai bine de cinci ani si, mai nou, circula la volanul unei luxoase masini, al carei pret depaseste suma de 20.000 de euro. Vedeta matinalului de la OTV a primit automobilul gratis, din partea firmei Kia, care a negociat, in urma cu o luna, un contract de imagine si cu Simona Patruleasa. Din motive necunoscute, stirista de la Antena 1 a ramas cu buza umflata.
In fiecare dimineata, in timpul matinalului, Cristina era victima colegului si iubitului ei, Claudiu, care nu scapa niciodata ocazia sa o ia peste picior din cauza masinii pe care o conducea, un Matiz vechi de cativa ani.

Dar iata ca acum voluptoasa blonda ii demonstreaza din plin ca proverbul “cine rade la urma, rade mai bine” este adevarat, intrucat, de aproximativ trei saptamani, ea este proprietara unui superb autoturism Kia Rio 5, in valoare de aproximativ 20.000 de euro, primit gratis, din partea firmei.

Prin urmare, vedeta matinalului de la OTV a agatat in cui cheile de la Matiz, iar acum circula, peste tot prin oras la volanul noii sale masini, in care il mai plimba si pe Claudiu, din cand in cand, asta ca sa-i arate ce buna soferita este.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.