LifeStar 2 Mai 2008 12:40
La 28 de ani de la trecerea sa in eternitate, Jimi Hendrix revine in forta in atentia publicului. Nu este vorba de un album cu hiturile celebrului cantaret, chitarist si compozitor american, ci de un filmulet pentru adulti realizat in urma cu patru decenii.
"Jimi Hendrix, chitarist de legenda, va fi vazut in noul sau rol, star de filme XXX", a indicat Vivid Entertainment, cel mai mare producator de filme pentru adulti, cu sediul la Los Angeles.
"Vivid a obtinut aceasta inregistrare de la un colectionar de suveniruri rock. Filmul a fost inregistrat in urma cu 40 de ani, intr-o camera de hotel", a adaugat Vivid, pentru care aceste imagini sunt "un documentar care ofera o perspectiva asupra dezinhibarii rock n'roll-ului din anii '60".

Potrivit Mediafax, compania spune ca a verificat autenticitatea filmului turnat pe pelicula de 8 milimetri, "cu ajutorul a mai multor experti", printre care si o fosta "groupie" (fana, n.r.) si amanta a lui Hendrix, Pamela Des Barres, si al artistei Cynthia Plaster Caster, "celebra pentru realizarea mulajelor penisurilor unor vedete rock, printre care se numara si cel al lui Hendrix".

Compania Vivid Entertainment, cel mai mare producator de filme pentru adulti, va lansa pe piata o inregistrare care, in opinia sa, ofera o noua perspectiva asupra dezinhibarii rock n'roll-ului din anii '60.
Filmul, obtinut de la un colectionar particular, il prezinta de Jimi Hendrix facand sex cu doua femei. Una dintre fostele iubite ale legendarului cantaret a confirmat autenticitatea peliculei, informeaza Realitatea.

Totusi, o fosta iubita a lui Hendrix, citata de New York Times, a indicat ca se indoieste de faptul ca autorul hiturilor "Purple Haze" si "Foxy Lady" ar fi protagonistul inregistrarii. Kathy Etchingham, in varsta de 60 de ani, spune ca, in afara de faptul ca barbatul din inregistrare nu seamana cu Hendrix, acesta "nu ar fi permis niciodata sa fie privit astfel. In intimitate era foarte timid".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.