Cristi si Adelina revin in tara peste doua saptamani, pentru a degusta preparatele ce vor alcatui meniul nuntii lor de la data de 6 iulie

Mirii anului 2008, Adelina Elisei si Cristian Chivu, si-au petrecut Pastele la Milano, departe de tara, din cauza programului aglo-merat al fotbalistului. Desi in aceasta perioada se preconizase venirea la Bucuresti si o vizita a lor la Palatul Stirbei, pentru degustarea preparatelor culinare speciale care vor figura in meniul nuntii de la 6 iulie, cei doi au renuntat la vacanta de Paste, din motive de cantonament si program incarcat al lui Cristi.

Adelina si capitanul nationalei au dus dorul intalnirii cu rudele lor, capitanul nationalei a sarit din nou peste momentul “ok”-ului dat bucatarului care se ocupa de meniul nuntii sale, dar amandoi au regretat ca nu au putut merge la Inviere si nu au putut ciocni apoi un ou rosu cu cei apropiati si cu prietenii lor de suflet, Marius Kalmar si Adela Popescu.

Pentru ca programul lui Cristi devine din ce in ce mai aglomerat - se apropie Euro 2008, dar nici campionatul italian nu poate fi neglijat - viitorii miri vor veni in tara abia peste vreo doua saptamani. Atunci Adelina va participa la nunta bunei sale prietene, producator al emisiunii “Un show pacatos”, Dana Voicu, si se va ocupa si de detaliile evenimentului de la 6 iulie.

In privinta rochiei de mireasa, fosta stirista sportiva pastreaza secretul modelului chiar si fata de viitorul sot, pentru ca, moldoveanca fiind, tine la superstitia care spune ca mirele nu trebuie sa stie aproape nimic despre toaleta viitoarei sotii.

Singurul lucru pe care ea l-a marturisit celor apropiati este ca va fi un model special, nici foarte clasic, dar nici extravagant si ca, in general, dorinta ei este ca rochia sa fie alba, nu crem sau ecru, dupa noile tendinte... Dintre domnisoarele de onoare, Raluca Lazarut a fost, se pare, cea mai “harnica”, ea stiind deja ce culoare si ce model de rochita va avea la nunta Adelinei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.