Lauren Harris si-a inceput cariera la doar 21 ani, in anul 2005, dupa ce a fost remarcata de catre faimosul producator britanic Russ Ballard, acesta neavand nici cea mai mica idee ca Lauren este fiica lui Steve Harris. Lauren Harris alaturi de trupa sa a participat la mai multe festivaluri importante, printre care si Download Festival, Graspop, Rock im Park/Rock am Ring, si – pe langa Iron Maiden - a mai cantat in deschiderea trupelor Within Temptation, The Answer si Alice Cooper. Albumul de debut Lauren Harris - “Calm Before The Storm” va fi lansat in acest an, putand fi descarcat de pe site-ul artistei.

Trooper a luat fiinta in 1995 si in prezent ii are in componenta pe Alin Dinca (“Coiotu”, voce), Aurelian Dinca (“Balaurul”, chitara) si Laurentiu Popa (chitara), Ionut Radulescu (“Oscar”, chitara bas) si Ionut Covalcioc (“John”, baterie). In cei aproape 13 ani de cariera, Trooper a cantat pe aceeasi scena cu Sepultura, Prodigy, The Cult, Rasmus, W.A.S.P. si Rotting Christ, a lansat trei albume - “Trooper” (2002), “Desant” (2005) si “Electric” (2006), precum si un boxset care cuprinde toate cele trei materiale si un DVD - “TROOPER 12 ani – AMINTIRI”.

Biletele pentru acest concert pot fi achizitionate de pe site-ul www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta, la preturile de 50, 75, 130, 180 si respectiv 240 lei in functie de pozitia pe stadion. Sectoarele C din Tribuna 1, respectiv Tribuna 2, precum si zonele Gazon A si Peluza sunt deja sold-out.

Alaturi de concertul Iron Maiden, agenda evenimentelor Emag!c Entertainment din acest an mai curpinde festivalul indoor BECK’SPERIENCE, cu Goldfrapp cap de afis (5 iunie, Sala Polivalenta), concertele Kylie (17 mai), Metallica (23 iulie) si Lenny Kravitz (26 iulie), pe Stadionul Cotroceni, B’ESTFEST pe 4, 5, 6 si 11 iulie, si CokeLive Festival (12 si 13 septembrie).