Iubita cantaretului Costi Ionita, Issa, a pozat goala intr-o revista dedicata in special barbatilor. Jumatatea trupei Elegance apare astazi in noul numar al revistei Playboy, intr-un pictorial realizat la Palatul Stirbei din Buftea. Cantareata ne-a marturisit ca fotografiile o prind cat se poate de bine pentru ca "de mica mi-am dorit sa fiu o printesa".

Cu toate ca i s-a propus inca de acum un an si jumatate sa pozeze, Issa spune ca "abia acum am reusit sa-mi depasesc anumite prejudecati. Eu sunt o persoana mai pudica si am acceptat propunerea de a poza goala cu mare greutate si cu multa sustinere din partea lui Costi". Artistul ne-a marturisit ca el este acela care a convins-o pe iubita sa sa pozeze. Echipa care a lucrat la acest pictorial a fost formata din 12 oameni. Alaturi de ei, a stat neclintit, timp de doua zile cat au durat sedintele foto, si Costi, care nu si-a scapat nici o secunda iubita din ochi. Issa ne-a mai spus ca "am avut nevoie de suportul lui pentru a putea sa ma dezgolesc in fata atator oameni, cu toate ca, recunosc, imi este tare greu sa ma dezbrac chiar si in fata lui".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.