Vedetele trustului Pro TV vor petrece Sfintele Sarbatori de Pasti in Romania, alaturi de familiile lor si de cei dragi. Dupa ce se vor pregati, vor vopsi oua rosii si vor coace cozonaci, acestea vor merge, in noaptea Invierii, la biserica, sa ia lumina. Si daca cei de la Pro TV vor fi nevoiti sa lucreze in aceasta perioada, actorii distribuiti in telenovela “Inima de tigan” vor beneficia din plin de aceasta mini-vacanta plecand in gasca la Cheile Rasnovului.

De la concert, la slujba
Victor Slav: “Vom petrece Pastele in familie, asa cum am facut in fiecare an. Si eu, si Anda suntem de parere ca Pastele este o sarbatoare pe care nu ai cum s-o petreci altfel decat in familie. Iar anul acesta, pe langa faptul ca ne vom reuni, mai avem un motiv de sarbatoare: Anda implineste 28 de ani chiar pe 27 aprilie”.

Anda Adam: “Sambata (n.r. azi) am un concert la Stefanesti. Ma va insoti si Victor. Probabil tot acolo vom merge in biserica sa luam lumina. Cum pe 27 aprilie este si ziua mea de nastere, vom sarbatori ambele evenimente, precum si majoratul Adrianei, una dintre fetele din trupa mea. La mine este o traditie sa fac cadouri celor dragi, nu unele prea costisitoare, ci mai degraba simbolice”.

Foc continuu
Andreea Esca: “Anul acesta, de Paste voi fi prezenta in studioul Stirilor Pro TV. Voi avea insa liber dupa aceea o saptamana, cand voi pleca impreuna cu Alex si copiii nostri la Nisa”.

Mihai Dedu: ”Lucrez de Paste, voi prezenta Stirile de dimineata alaturi de Andreea Liptak. Dupa aceea, voi lucra impreuna cu familia la o friptura de miel si un cozonac, insa totul cu masura. Matei va primi de la Iepuras multe dulciuri, hainute, jucarii, dar cred ca cel mai incantat va fi de o minge si de faptul ca o sa-l ducem la salina, sa se joace acolo cu ea!”

Catalin Radu Tanase: “Sunt de serviciu de Paste, iar restul timpului mi-l voi petrece alaturi de familie. Carinei, Iepurasul ii va aduce multe carti de colorat si la fel de multe DVD-uri cu desene animate. E innebunita dupa Tweety si Silvester, carora le spune Tuti si Silvesel. Dulciuri n-o sa primeasca prea multe pentru ca nu ii plac.”

Paste in doi
Catalin Maruta si Andra: “Cred ca o sa incondeiem ouale de Paste impreuna, ca orice cuplu. Dar va fi mai mult o joaca, o sa ne distram pictand oua! Eu sunt cel care da mereu startul unor adevarate competitii la capitolul ciocnit oua. Asa ca de Paste, cu siguranta vom avea parte de atmosfera specifica acestei sarbatori si vom pune pe masa oua rosii si cozonac.”

Laura Cosoi si Smiley; “Eu sunt catolica, iar Pastele catolic l-am petrecut la Bucuresti, neputand sa merg la Iasi, pentru ca aveam repetitii pentru “Dansez pentru tine”. Cu toate acestea, m-am simtit foarte bine, pentru ca a venit sora mea la mine si ne-am pregatit masa traditionala, am vopsit oua rosii. Pastele ortodox il voi petrece cu Andrei (Smiley), la familia lui, la Pitesti.”


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.