Unul dintre multimiliardarii din umbra ai Romaniei, Marian Didu (48 de ani), care nu este nominalizat in Topul celor mai bogati 300 de romani, a bagat divort de sotia lui, Olguta (31 de ani). Miza acestui proces este uriasa: mai multe imobile, terenuri, firme profitabile sau masini de lux care constituie, in total, o avere de zeci de milioane de euro!

Este finul celebrului procuror Muscalu

Marian Didu este un om de afaceri al carui nume a fost asociat de presa, de-a lungul timpului, cu Elena Udrea, ex-secretarul de stat de la Interne, Toma Zaharia, sau cu fratii Camataru. Presa a dezvaluit ca de fiecare dintre acestia l-ar lega cate o afacere. Astfel, pana la retinerea Camatarilor, Didu a avut impreuna cu ei o afacere in campusul bucurestean Agronomie. Prin intermediul unui SRL, Didu detinea discoteca "Calypso", iar Camatarii, restaurantul de la etaj transformat in cantina studenteasca. In ceea ce-l priveste pe Toma Zaharia, Didu ar fi avut in coproprietate o mare suprafata de teren in comuna Tartasesti.
Surse din anturajul miliardarului ne-au marturisit ca el s-a casatorit din dragoste cu Olguta, iar nas le-a fost celebrul procuror de la Crima Organizata Gheorghe Muscalu.