Celebrii actori Demi Moore, Woody Harrelson si Josh Hartnett vin in Romania pentru a filma, timp de doua luni, in Studiourile MediaPro, o productie fantastica numita “Bunraku”.
Josh Hartnett, care a ajuns deja la Bucuresti, va incepe sa filmeze pe platourile de la Buftea alaturi de Demi Moore si Woody Harrelson din data de 21 aprilie. Venirea celor trei actori in Romania a fost confirmata de revista americana The Hollywood Reporter.

“Bunraku”, in regia lui Guy Moshe, este un film fantastic in genul “Sin City”, inspirat din teatrul de papusi japonez, care combina elemente din benzi desenate, jocuri video si expresionism german. In acest film, Demi Moore interpreteaza rolul unei sclave fortate sa se marite cu un razboinic malefic, in timp ce Harrelson va intruchipa un barman.

Protagonistul peliculei este Josh Hartnett, unul dintre cei mai sexy barbati de la Hollywood, care joaca rolul unui tigan nomad plecat in cautarea razbunarii, dar care se trezeste in fata unei provocari mai mari decat anticipase. “Bunraku” va fi lansat in cinematografe in anul 2009.


Despre autor:

Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.