Monica s-a saturat de comentariile rautacioase ale Iuliei, cea pe care o credea cea mai buna prietena a ei

Dupa scandalul din ianuarie, Monica Columbeanu si Iulia Albu au facut tot posibilul sa se evite. Le-a iesit de minune, pana in ultima seara a Festivalului de Moda, cand cele doua s-au ciocnit pe holul Hotelului Rin. Stanjenita de situatie, Iulia a facut stanga-mprejur, in timp ce Monica s-a fotografiat alaturi de cativa fani. In timp ce, pe la spate, Iulia rade de Moni ca are bazinul prea lat, sotia lui Iri spune ca si sora ei, Ramona, a ajuns subiect de barfa in familia Albu.

Iulia si Monica nu se mai feresc sa-si ascunda aversiunea pe care o nutresc una fata de cealalta.
Desi multi poate s-ar fi asteptat ca in public sa-si zambeasca sec, macar de dragul aparatelor de fotografiat, cele doua vedete nu stiu cum sa faca sa nu dea nas in nas pe la evenimentele mondene.
Dar iata ca, oricat se straduiesc ele sa se ocoleasca, inevitabilul s-a produs! Iulia si Monica s-au intalnit pe culoarele hotelului Rin, in ultima seara a Festivalului Modei.

169570_2foto.jpgDe indata ce a zarit-o pe sotia lui Iri, cea care a batut recordul de aparitii pe podium, ea mandrindu-se cu 22 de prezentari, doamna Albu s-a mutat imediat intr-un alt loc pentru a nu da ochii cu vechea sa prietena.

Cu toate acestea, nici una dintre cele doua nu doreste sa ingroape securea razboiului si nu rateaza nici o ocazie sa-si adreseze cuvinte malitioase, pentru a-si periclita, una alteia, imaginea. Iulia nu s-a putut abtine sa nu comenteze referitor la cariera de model a Monicai:

“Ea ar fi, intr-adevar, un model de succes, daca nu ar avea soldurile chiar atat de late. Claudia Neghina (n.r. prezentatoarea Festivalului de Moda) este o femeie mult mai frumoasa decat Monica”, a declarat sotia lui Albu, pentru Click!. Orgolioasa din fire, nici partenera lui Iri nu s-a lasat mai prejos si a atacat-o pe Iulia, sugerand despre ea ca ar fi o barfitoare:

“I-a spus unei fete, fara sa stie ca era prietena cu mine, ca Ramona, sora mea, nu va face niciodata cariera de model, pentru ca are picioarele prea scurte”, ne-a declarat Moni, care a mai precizat ca nu mai ia de mult in seama rautatile sotiei lui Mihai Albu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.