Soc in randul fanilor legendarului James Brown. La mai bine de un an si jumatate de la disparitia artistului, cunoscutul cotidian "The Sun" publica o stire bomba, potrivit careia solistul de culoare ar fi murit otravit, si nu de pneumonie, asa cum se crezuse initial.

De altfel, in ultimele zile, presa vehiculeaza tot mai des varianta potrivit careia Brown ar fi cazut prada unei bande de hoti care ar fi vrut sa il jefuiasca de bunurile ascunse la resedinta sa. Refuzul sotiei cantaretului de a da declaratii pe aceasta tema, sub pretextul ca se teme pentru securitatea ei si a fiului sau, alimenteaza speculatiile privind veridicitatea acestei noi ipoteze.

Potrivit dezvaluirilor publicate de presa americana, Regele muzicii Soul, James Brown, ar fi fost otravit, in circumstante inca neelucidate, de hotii care urmareau sa-i fure averea, ingropata sub resedinta sa din Carolina de Sud. In prezent, prietenii lui James Brown cer autoritatilor exumarea ramasitelor marelui artist si efectuarea unui test toxicologic.

Tomi Rae Hynie, vaduva lui James Brown, sustine aceasta ipoteza, insa spune ca nu poate comenta pe marginea acestui subiect, "pentru siguranta mea si a fiului meu".

Fostul asociat al lui James Brown, Jacque Hollander, spune, insa, ca testul toxicologic poate fi facut cu usurinta. "Acest test efectuat, in special, asupra firelor de par ale vedetei, poate arata cu usurinta daca i-a fost administrata otrava inaintea decesului. Atunci nu s-a efectuat o autopsie, insa acum trebuie exhumat si aceste aspecte lamurite", afirma Hollander, citata de "The Sun". Potrivit marturiilor acesteia, apropiatii nu au putut accepta niciodata ideea ca Brown, un tip energic, in ciuda varstei inaintate, de 73 de ani, s-a stins brusc. Cu toate acestea, isi aminteste ca, inainte cu cateva zile de a muri, legenda soul s-ar fi plans de dureri de stomac.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.