ASEMANARE. Sosia Elenei Basescu traieste in Liban si a facut avere din cantat si clipuri publicitare pentru companii celebre
Mezina presedintelui tarii, Elena Basescu, are o sosie, o tanara de 28 de ani care ii seamana izbitor. Fiica primului om din stat pare sora geamana a unei cunoscute artiste din Liban, Nancy Ajram, star de muzica pop care a castigat numeroase premii internationale. Nancy a reusit perfor-manta de a strange o avere de peste 26 de milioane de dolari, numai din albumele vandute, aparitiile in reclame si din vanzarile biletelor la concerte, devenind una din cele mai bogate cantarete din Liban. Ea s-a lansat, in anii ?90, dupa o reteta devenita clasica, castigand un show de televiziune "Stelele viitorului". Au urmat doua albume care nu s-au bucurat de succes, iar in perioada anului 2000, Nancy Ajram a castigat din aparitiile in mai multe spoturi publicitare, in special pentru "Coca-Cola" si bijuteriile "Damas".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.