Celebrul fotomodel Eva Herzigova a fost prezenta, joi seara, la Bucuresti, la receptia oficiala organizata cu ocazia inaugurarii Baneasa Shopping City, cel mai mare mall din Romania. Amfitrioana evenimentului fastuos, in cadrul caruia invitatii au putut urmari o parada de moda cu ultimele creatii ale celebrelor case de moda Dior, Lanvin sI Roberto Cavalla, a fost Mihaela Radulescu.
Lumea buna a Capitalei, afaceristi, diplomati, creatori de moda si invitati speciali veniti din toate colturile lumii, au fost prezenti, joi seara, la Baneasa Shopping City, cel mai mare mall din Romania. Pe scena cocheta, in incinta pazita mai ceva ca Palatul Parlamentului la Summit-ul NATO, in fata a peste 1.500 de invitati, Mihaela Radulescu a avut onoarea sa o prezinte pe Eva Herzigova, invitata speciala a acestui eveniment. Cehoaica, una dintre cele mai bine cotate manechine din lume, a acceptat invitatia organizatorilor de a participa la receptia inaugurala, desi acuza o raceala usoara. Intr-o tinuta sclipitoare, distinsa si extrem de eleganta, Eva Herzigova a urcat pe scena, alaturi de Mihaela Radulescu.

“Acest mall este un proiect grandios, in care s-au adunat cele mai puternice firme din modeling. Mult noroc si sa va mearga bine”, a declarat Herzigova in deschiderea paradei de moda. Amfitrioana serii a fost imbracata intr-o tinuta oferita de magazinele Victoria 46 si, tot parcursul dialogului purtat cu Herzigova, a incercat sa traduca declaratiile acesteia. Manechinele au prezentat creatiile de primavara-vara ale caselor Dior, Lanvin si Roberto Cavalla, cat si ultimele tendinte in materie de make-up si hayr-style, acestea fiind asigurate de Alexandru Abagiu si Geta Voinea. Printre invitatii alesi pe spranceana au putut fi recunoscuti: Camelia Sucu cu fiica, Andreea Esca si Alexandre Eram, designerii Catalin Botezatu, Zina Dumitrescu, Doina Levinta, Monica Stan, Leta Ilie, dar si numerosi dipomati si afaceristi care au conditionat participarea prin discretie totala.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.