Celebra romanca Anastasia Soare, desemnata regina sprancenelor de la Hollywood, vrea sa-si deschida o afacere si in Romania, potrivit revistei Story. Pe langa salonul de cosmetice din Beverly Hills, Anastasia a intrat si in industria de cosmetice. Produsele care ii poarta semnatura sunt bine vazute in America, ea avand saizeci de magazine prin toata lumea.

Acum vrea sa se extinda si in tara noastra. "Am studiat piata si ma tot gandesc sa aduc si in tara linia mea de cosmetice. Insa pentru acest business imi trebuie un partener priceput, care sa cunoasca lumea in domeniu, sa stie locatii, sa-mi cunoasca produsele, sa le poata vinde. Plus ca nu stiu daca exista o piata bine formata pentru ca produsele mele sunt foarte scumpe si nu stiu daca pot fi vandute", a spus Anastasia. Este bine de stiut ca un pensat la faimoasa cosmeticiana costa 60 de dolari. Printre clientele ei se numara: Madonna, Jennifer Lopez, Naomi Campbell, Sharon Stone si multe alte vedete de la Hollywood.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.