De curand, presa spaniola a pus ochii pe latin lover-ul mioritic Pepe: piesele ii sunt difuzate, iar presa scrisa acorda spatii largi carierei lui.
Chiar luna aceasta unul dintre cele mai titrate cotidiane sapaniole, "El Mundo", a dedicat mai mult de o pagina copilariei si carierei lui Pepe. Titlul? "Pepe un Peret a la rumana", adica "Pepe un Peret in varianta romaneasca". Peret este un artist supranumit in Spania "regele rumbei". Pepe este prezentat ca o curiozitate pe piata internationala -"un roman care canta rumbitas precum Perez", motiv pentru care a fost invitat la multe emisiuni tv din Spania, Anglia si Franta.

Autorul articolului nu omite nici faptul ca Pepe a compus piesa pentru coloana sonora a primei telenovele romanesti si a prezentat o emisiune tv, alaturi de alte vedete autohtone.Ca un apogeu al carierei sale de pana acum, este mentionata lansarea albumului "Loco corazon", care a fost vandut, in mai putin de o luna , in peste 100.000 de exemplare. De curand, Pepe a primit oferte chiar din Japonia, pentru a-i incanta pe admiratorii sai de acolo. Asadar, dupa ce Europa si Asia au descoperit ca au "Inima nebuna"... este randul Americii sa constate acest lucru.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.