Modelul Marina Dina, una dintre fostele cuceriri ale lui Alin Cocos, este foarte afectata de scandalul care s-a iscat intre ea si Ilinca Vandici, actuala iubita a fiului vitreg al Elenei Udrea, din postura de rivale in amor.
Dupa ce Marina a pretins ca nu a iesit de tot din viata lui Alin, prezentatoarea de la Kanal D a replicat acid, transmitand inspre Marina mai multe "sageti otravite" prin intermediul presei. Colege de an la Facultatea de Management si Marketing din cadrul Universitatii Romano-Americane, Marina si Ilinca nu si-au reprosat nimic fata in fata, evitand o confruntare directa, insa, cu toate acestea, tensiunea dintre ele a inceput sa-si arate coltii. Vizibil afectata de remarcile negative facute la adresa ei, Marina a slabit trei kilograme, doar intr-o saptamana. De altfel, blonda, etichetata drept o "nulitate" de Ilinca Vandici, a devenit timorata si retinuta in declaratii, evitand sa faca vreun comentariu la adresa fostului iubit sau a Ilincai Vandici. "Nu mai vreau sa vorbesc despre asta. Eu inca nu mi-am revenit. Nu ma asteptam ca lumea sa fie atat de rea cu mine", ne-a spus blonda care cantareste in momentul de fata 48 de kilograme la 1,70 m.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.