Socant. Cea mai mare dorinta a britanicei Georgia Douvall este sa semene cu mama ei, care a facut 50 de operatii estetice

Pentru o adolescenta care va implini 13 ani la sfarsitul acestei luni, Georgia Douvall este o tanara extrem de hotarata.

Britanica si-a facut deja o lista de cadouri pe care vrea sa le primeasca de la mama ei, modelul Alicia Douvall: un telefon mobil, un parfum "Kate Moss", dar si, surprinzator pentru o varsta atat de frageda, o operatie de marire a bustului. Pretentiile fetitei au fost dezvaluite chiar de mama Georgiei, cunoscuta pentru pictorialele fierbinti din revistele pentru barbati, dar si pentru cele 50 de interventii chirurgicale pe care le-a facut in ultimii 10 ani in cautarea perfectiunii fizice.

Incurajata de parinti

"Georgia mi-a lasat o lista cu darurile pe care vrea sa le primeasca de ziua ei. M-a surprins un pic povestea cu marirea bustului. Nu stiam ca este atat de ingrijorata din pricina pieptului ei inca plat. Este un copil foarte tacut, care nu prea obisnuieste sa spuna ce are pe suflet", a declarat Alicia pentru revista "Closer".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.