Andreea Raicu aproba vorbele grele folosite in urma cu cativa ani de Mihaela Radulescu pentru a le infiera pe femeile care vor sa se faca remarcate pe spatele vedetelor consacrate.
Faptul ca despartirea de Tudor Vasile, baiatul fostului premier Radu Vasile, i-a lipit eticheta de femeie singura, trista si cu ghinion in dragoste a dezamagit-o profund pe Andreea, care declara intr-un interviu acordat revistei Story: "Am vazut ca unii au inceput sa faca psihanaliza aparitiilor mele publice, scriind ca tanjeam disperata dupa afectiunea unui mascul. Pana la urma, cred ca acei ziaristi ar trebui sa se hotarasca: ori tanjesc dupa un mascul, ori nu mai fac fata asaltului admiratorilor!"

MAIMUTA CATARATOARE

Afirmatiile anonimei Sofie, care a sustinut sus si tare ca a trait o poveste incendiara de dragoste cu Tudor, in timp ce acesta se iubea cu Andreea, a determinat-o pe una dintre cele mai sexy romance sa ajunga la vorba actualei doamne Schwartzenberg: "In urma cu cativa ani, Mihaela Radulescu le critica, in termeni foarte duri, pe cele care se folosesc de notorietatea unei persoane publice pentru a se face cunoscute. Atunci, recunosc, mi s-a parut ca exagereaza usor. Acum insa, cand sunt si eu atacata de o maimuta cataratoare, cum le numea ea pe acele fete, imi dau seama cata dreptate avea. Si realizez ca trebuie sa reactionez la fel cum a facut-o si ea: luand atitudine. Acele persoane ar trebui sa puna osul la treaba inainte de a deschide gura."

Noi dorim sa-i atragem atentia Andreei ca in articolul cu pricina, Mihaela avertiza: daca intri in cocina te mananca scroafele! Speram ca buna crestere de care a dat mereu dovada sa o impiedice totusi pe Andreea sa-si insuseasca toate invataturile cuprinse in abecedarul vedetei incoltite, compus de condeiul Mihaelei Radulescu.

SE FACE FATA REA

Chiar daca Andreea Raicu a renuntat de ceva timp sa mai vorbeasca despre viata sa personala, in urma unor experiente nefericite cu presa, informatiile referitoare la iubirile si despartirile sale nu au incetat sa se regaseasca in paginile multor publicatii. De asta data, Andreea a decis ca trebuie sa se faca fata rea pentru a tine piept celor care o ataca: "Pe undeva, poate ca da, am gresit si eu, pentru ca, aproape de fiecare data cand au aparut informatii mincinoase despre mine, mi-am zis sa fiu intelegatoare, tocmai pentru ca mie, in general, nu-mi plac disputele si scandalurile de nici un fel. Bunul-simt a fost insa interpretat drept prostie, iar ei au continuat in acelasi stil, pentru ca au fost convinsi ca nu voi reactiona. Ei bine, gata! Nu mai vreau sa fiu fata buna care gaseste scuze tuturor si are intelegere pentru toata lumea. S-a mers, din nou, prea departe", se indigneaza bruneta amintindu-si probabil de circul mediatic iscat in jurul relatiei pe care a avut-o cu fotbalistul Cristi Chivu.

SARACA FATA CELEBRA

Si, pentru a pune capat compasiunii cu care i s-a facut un portret de 'saraca fata frumoasa si celebra>>, Andreea a tinut sa spuna cum stau lucrurile de fapt: "Eu inteleg ca presa simte nevoia sa puna etichete langa numele unor persoane publice si ca li se pare ca au gasit gaselnita perfecta cu asocierea Raicu, ghinion in dragoste, dar, sincer, nu e cazul. Imi merge foarte bine, nu am de ce sa ma plang, chiar daca unora le place sa-si imagineze ca sunt distrusa si inlacrimata."


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.