Competitia "Heineken Music Thirst", care se adreseaza DJ-lor cu abilitati de producatori, va porni in perioada 1 mai - 21 iunie, intr-un turneu de descoperire si promovare a talentelor in muzica de club din Romania, castigatorul urmand sa cante live in ziua de deschidere a B'ESTFEST, pe 4 iulie, anunta NewsIn.

Dintre cei 50 de DJ inscrisi in concurs, in urma jurizarii, Konstantin, OK Corral si Adrian Eftimie au fost alesi castigatori.

Juriului a fost format din DJ Robby, Ambasadorul Heineken Music Thirst si castigatorul din 2007 cu Monochrome, Joe Christie reprezentatul agentiei Excession, Catalin Muraru (Roton), Cristi Nitu (One FM) si Joe Roberts, reprezentantul revistei DJ MAG.

Finalistii vor pleca in turul Heineken Music Thirst si isi vor demonstra abilitatile de a mixa live in fata iubitorilor de muzica de club. Voturile publicului, adunate pe loc in fiecare oras, vor conduce la alegerea marelui castigator. Turneul Heineken Music Thirst va colinda tara, de la Mamaia la Cluj, Iasi si Timisoara si se va incheia in Bucuresti, printr-o petrecere la Arenele Romane, pe 21 iunie.

2008 este al treilea an in care competitia Heineken Music Thirst se adreseaza numai DJ-lor cu abilitati de producatori.

Initiat in septembrie 2002, programul "Heineken Music Thirst" a devenit, dupa 6 ani, o competitie de referinta pe scena internationala a muzicii urbane electronice. De-a lungul celor 6 ani, peste 300.000 de oameni au participat la evenimentele "Heineken Music Thirst" si peste 7.000 de DJ s-au inscris in competitii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.