Exemplul presedintelui francez Nicolas Sarkozy s-a dovedit a fi molipsitor, pe urmele sale calcand liderul in exercitiu al Rusiei, Vladimir Putin, care, dupa cum dezvaluie, in editia sa de ieri, cotidianul rus Moskovski Korrespondent, ar fi divortat acum doua luni si in curand va avea o noua nevasta.

Potrivit publicatiei citate, viitoarea sotie a lui Putin nu e top-model, ca in cazul presedintelui francez, ci o faimoasa gimnasta rusa, Alina Kabaeva, in prezent deputat in Duma de Stat (camera inferioara a parlamentului federal rus) din partea Rusiei Unite, partidul puterii.

Dupa cum informeaza ziarul Moskovski Korrespondent, citand surse de la Kremlin, actualul presedinte ar fi divortat in urma cu doua luni, la un tribunal din Sankt-Petersburg.

Data nuntii lui Putin si a Alinei Kabaeva ar fi fost deja stabilita pentru 15 iunie, cand crestinii ortodocsi sarbatoresc Rusaliile, si va avea loc, dupa cum sustine publicatia citata, cel mai probabil la Sankt-Petersburg, orasul natal al actualului presedinte rus, la Palatul Constantin.